понеділок, 28 жовтня 2019 23:17

Про що Зеленський говорив зі "слугами" на закритому засіданні

Про що Зеленський говорив зі "слугами" на закритому засіданні
Зеленський прийшов на закрите засідання "Слуги народу". Фото: Главком

Президент Володимир Зеленський на засіданні фракції "Слуга народу" в понеділок увечері попросив народних депутатів підтримати в другому читанні законопроєкт про незаконне збагачення.

"Президент знову вкотре попросив підтримати законопроєкт №1031. Він є в порядку денному і принципі давно вже. Зараз є фінальна компромісна така форма цього законопроєкту і, в принципі, наша фракція готова підтримувати. Так само я чув, що "Голос" буде підтримувати, можливо, інші фракції долучаться. Це складний законопроєкт, він буде розглядатися, можливо, день, тому що там багато правок, вони багато будуть голосуватися", - розповів перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко, передає Укрінформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли Рада буде розглядати законопроект про незаконне збагачення

Він припустив що розгляд цього законопроєкту в парламенті можуть розпочати в середу.

Також на засіданні порушувалося питання притягнення до відповідальності представників минулої влади. Про це повідомив член фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський.

"Колеги порушували питання щодо Федини (народний депутат від "Європейської солідарності" Софія Федина - ред.) і пані Звіробій (волонтерка Маруся Звіробій - ред.), питання Стерненка (одеський громадський активіст Сергій Стерненко - ред.), питання взагалі виконання повноважень генерального прокурора і вирішення питань щодо притягнення до відповідальності представників минулої влади на основі закону, тобто на законних підставах", - розповів Дубінський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ направить у Раду подання на нардепів

За словами депутата, на засіданні також обговорювалися питання соціально-економічного розвитку.

"Обговорювали соціально-економічні фонди, соціально-економічний розвиток, розподіл субвенцій на 2019-20 роки. Дискусія доволі така жорстка, тому що це питання виконання зобов'язань перед виборцями, вирішення побутових питань, які там є. Працюємо далі, тому що на сьогодні цей механізм потребує додаткового обговорення", - сказав Дубінський.

У понеділок фракція "Слуга народу" провела закрите засідання фракції. На ньому був присутній президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Про що Зеленський говорив зі "слугами" на закритому засіданні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі