пʼятниця, 06 червня 2008 14:11

Про отруєння Ющенка Жванія розповість в Генпрокуратурі

Про отруєння Ющенка Жванія розповість в Генпрокуратурі
Генеральна прокуратура України має намір допитати народного депутата Давида Жванія в контексті його заяв про відсутність факту отруєння президента Віктора Ющенка.

Про це повідомив в п"ятницю в інтерв"ю журналістам в Києві перший заступник генерального прокурора України СергійВинокуров.

"Обов"язково запитаємо... це буде в плані допиту. Я не бачу в цьому ніяких складнощів", - сказав він.

Винокурів підкреслив, що, якщо всі високопоставлені чиновники, керівництво країни давали свідчення по даній кримінальній справі, тоді "чому не можна допитати Жванію?".

"Коли є кримінальна справа і людина щось говорить по цій кримінальній справі... Я не говорю про те, достовірно це чи ні... Те, що його допитуватимуть - це однозначно, і у мене немає ніяких сумнівів, що він дасть свідчення", - додав Винокурів.

Раніше народний депутат від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Жванія в інтерв"ю ЗМІ заявляв, що президент України Віктор Ющенко в 2004 році не був отруєний.

Він також заявляв, що результати аналізів були сфальсифіковані, а отруєння глави держави було харчовим. Жванія також припустив, що версію про отруєння Ющенка вигадали в його штабі, коли він був ще кандидатом на пост глави держави, пише Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Про отруєння Ющенка Жванія розповість в Генпрокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі