середа, 29 серпня 2012 19:42

Присутність Тимошенко у списку не додасть відсотків опозиції - "регіонал"

Присутність Тимошенко у списку не додасть відсотків опозиції - "регіонал"
Володимир Зубанов вважає, що така технологія опозиції не допоможе. Фото: radiosvoboda.org

"Регіонал" Володимир Зубанов сумнівається, що присутність у виборчому списку ув'язнених Юлії Тимошенко та Юрія Луценка підвищить опозиції рейтинг. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я не думаю, що це додасть відсотки Об'єднаній опозиції. Скільки не напрацьовували різних технологій – реєстрацію кандидатів-двійників, людей зі схожими прізвищами, це не допомагає. Люди самі розбираються і голосують так, як вважають за потрібне. Якщо опозиція сподівається, що саме така технологія спрацює на їхню користь, то це говорить про кризу жанру, яка існує у них всередині", - зазначив депутат.

Зубанов наголосив, що на парламентських виборах повинно відбуватися змагання передвиборчих програм партій.

"А в опозиції сподіваються, що вони замінять програму таким ходом – Юлія Тимошенко у бюлетені буде перекреслена, але народ побачить і підтримає їх. Програми у них немає. Як і зрозумілої опозиції теж. Тому хоч став у список Тимошенко та Луценко, хоч не став, все одно відсоток виборців, які хочуть за них голосувати, буде зменшуватися. Про це ж свідчать останні соціологічні опитування", - зауважив він.

Говорячи про те, чи варто було ЦВК залишати у бюлетені Тимошенко та Луценка, політик підкреслив: "Комісія дивиться, аби все відповідало закону, тому прийняла таке рішення. А от виборець у нас – давно розумний. Він розібрався у всьому і практично визначився. Особисто я не вважаю, що це взагалі на щось вплине".

Зараз ви читаєте новину «Присутність Тимошенко у списку не додасть відсотків опозиції - "регіонал" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі