понеділок, 21 червня 2021 17:20

Припис НАЗК і заява Споттісвуд - спланована акція тиску на Вітренка - Бутенко

Припис НАЗК і заява Споттісвуд - спланована акція тиску на Вітренка - Бутенко
Бутенко закликав відреагувати на ситуацію правоохоронні органи. Фото: Butenko Alexey/Facebook

Український бізнесмен, глава ради директорів "Східної інвестиційної групи", керівник Офісу антикризових дій Butenko Anti-Crisis Management Олексій Бутенко заявив у своєму Facebook, що поспішність дій Національного агентства з питань запобігання корупції та голови наглядової ради НАК "Нафтогаз України" Клер Споттісвуд щодо усунення керівника НАК Юрія Вітренка свідчать про сплановану акцію тиску.

"Заява Споттісвуд є нічим іншим як дія, що спричинила підрив репутації групи "Нафтогаз". Поспішність дій наводить на роздуми, що дана комбінація (припис НАЗК + заява Споттісвуд) є ніщо інше як спланована акція тиску на пана Юрія Вітренка.

Офіс антикризових дій Butenko Anti-Crisis Management висловлює свою підтримку пану Юрієві Вітренку та закликає відповідні правоохоронні органи надати правову оцінку тому, що сталося", – написав він і опублікував посилання на аналітичний матеріал видання "Економічна правда" щодо цього.

Зараз ви читаєте новину «Припис НАЗК і заява Споттісвуд - спланована акція тиску на Вітренка - Бутенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі