понеділок, 15 вересня 2008 08:15

Прихильники Ющенка побилися з людьми Тимошенко (ФОТО)
7

Народне віче прихильників прем"єр-міністра України у Львові 14 вересня розпочалося під бурхливе скандування "Юлю геть!" і "Ганьба!". Фото: УНІАН.

У такий спосіб натовп прихильників Президента України зустрів початок народного віче, не даючи змоги виступити народним депутатам від БЮТ.

Після промов народного депутата, голови обласної організації партії "Батьківщина" Івана Деньковича та народного депутата Михайла Косіва зникла електроенергія і виступи взагалі припинилися.

Після увімкнення автономного генератора подачі струму представники БЮТ намагалися продовжити віче, однак в цей час на площі біля пам"ятника Тарасу Шевченку, де зібралося всього близько 4 тисяч прихильників "Нашої України", БЮТ і ВО "Свободи", між присутніми розпочалися сутички, було зламано і пошматовано прапор БЮТ та стяг УНА-УНСО.

Правоохоронці розділили прихильників різних політичних сил та вивели з натовпу учасників заворушень.

Звертаючись до присутніх на площі, Андрій Шкіль під скандування "Ганьба Юлі!" заявив: "Коли хтось не може нічого змінити, він бере криком. Але ви криком держави не збудуєте".

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Ющенка побилися з людьми Тимошенко (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі