вівторок, 25 вересня 2007 12:32

Прихильники ПР і НУ-НС влаштували бійку перед виступом Януковича

Перед мітингом лідера Партії регіонів Віктора Януковича в Кременчуку на площі Перемоги виникла бійка між прихильниками Партії регіонів і блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

Як розповів депутат міськради, член політради Кременчуцької міської організації НУ-НС Олександр Урін, ще вчора їхні однопартійці поставили свої намети на площі Перемоги, де сьогодні виступив Янукович.

"Проте вчора четверо бритоголових заявили, щоб ми їх прибрали, інакше агітаторам ноги повідривають, а намети поріжуть. Сьогодні ми виставили свої п`ять наметів, як і обіцяли раніше. Адже коли приїжджав наш лідер Юрій Луценко "регіонали" теж виставляли свої п`ять наметів. Так от, ми виставили їх, тут налетіли з десяток братків і почали відбирати намети, почалася бійка. Вони відвезли наші чотири з п`яти наметів. Одразу ми сповістили про це міліцію. Вони виставили спецназ. Ми почали знову ставити намети. Тут знову налетіли братки. І все повторилося. Тоді їх затримала міліція. Троє доставлені в райвідділ", - сказав Урін.

За його словами, після чергового нападу, між керівництвом міської організації НУ-НС і представниками Партії регіонів відбулися переговори, під час яких досягнуто угоди про ненапад один на одного.

Як повідомили у райвідділі міліції, за фактом затримання трьох чоловік складені протоколи про дрібне хуліганство.

Сьогодні в рамках передвиборного туру Янукович відвідує Полтавську область. З ранку він провів мітинг у Кременчуку, а пізніше - в Полтаві.

Після мітингу Янукович виступить в прямому ефірі на ОДТРК "Лтава", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники ПР і НУ-НС влаштували бійку перед виступом Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі