понеділок, 28 травня 2007 12:49

Прихильники коаліції пішли з Майдану Незалежності

Прихильники Партії регіонів, Комуністичної й Соціалістичної партій згорнули своє наметове містечко на Майдані Незалежності в Києві, а також почали згортати свої наметові містечка в Маріїнському парку.

Так, на Майдані Незалежності повністю згорнуті намети й відсутні сліди перебування будь-кого із мітингувальників, тільки напроти монумента Незалежності, поруч із Головпоштою залишається сцена прихильників коаліції.

Крім того, сцена, навколо якої знаходиться кілька прапорів Блоку "Наша Україна", перебуває біля Українського дому, на Європейській площі.

У Маріїнському парку напроти Кабінету Міністрів, а також поруч із Верховною Радою залишаються два наметових містечка, у яких потроху згортаються намети й люди збирають свої речі.

Єдине містечко, яке все ще залишається без змін, - біля Центральної виборчої комісії, де більшість людей перебувають у наметах, частина - біля них.

У цілому, у всіх наметових містечках відсутні будь-які конфліктні настрої, люди поводяться спокійно й налаштовані позитивно.

27 травня прихильники Партії регіонів, Комуністичної й Соціалістичної партій заявили про намір до вечора згорнути свої наметові містечка на Майдані Незалежності, у Маріїнському парку й біля Центральної виборчої комісії в Києві.

У ніч із 26 на 27 травня Президент Віктор Ющенко, прем"єр Віктор Янукович і спікер Олександр Мороз домовилися провести позачергові вибори Верховної Ради 30 вересня, урегулювавши політичну кризу, пишуть Українські новини.


Зараз ви читаєте новину «Прихильники коаліції пішли з Майдану Незалежності ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі