пʼятниця, 23 жовтня 2020 19:56

При обранні нового президента, США буде займати наступальну позицію в Україні - Матіос

При обранні нового президента, США буде займати наступальну позицію в Україні - Матіос
Америка буде займати наступальну позицію, як у Європі, так і в Білорусі, так і в Україні, хто б не був вибраний - Матіос. Фото: Facebook

При обранні нового президента США, хто б не переміг у виборчій гонці, Америка буде займати наступальну позицію, зокрема і в Україні.

Про це в ефірі телеканалу Zik заявив адвокат, колишній головний військовий прокурор Анатолій Матіос.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дебати у США: більшість опитаних підтримали Байдена

"Я переконаний, що у будь-якому випадку при обранні нового президента США Америка буде займати наступальну позицію, як у Європі, так і в Білорусі, так і в Україні, хто б не був вибраний… Наступальна позиція спрямована на послаблення Російської Федерації, це однозначно зрозуміло, на послаблення можливого тандему між Китаєм і Росією, і на роздріблення будь-яких союзів, які б дали можливість посилитись або вистояти перед будь-якими санкціями Російській Федерації", - сказав він.

Напередодні у США відбулися другі і фінальні президентські дебати. Кандидати у президенти США Дональд Трамп та Джо Байден під час них неодноразово згадували Україну, у тому числі газовидобувну компанію Burisma.

У США відбулися другі і заключні дебати між чинним американським лідером Дональдом Трампом і кандидатом у президенти від Демократичної партії Джо Байденом. Суперники зустрілися в Університеті Белмонт у Нешвіллі (штат Теннессі). Дискусія тривала трохи більше 1,5 години без перерв на рекламу.

Зараз ви читаєте новину «При обранні нового президента, США буде займати наступальну позицію в Україні - Матіос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі