середа, 29 листопада 2006 09:34

Президента України розчарував саміт СНД у Білорусі

 

Україна розчарована самітом Співдружності Незалежних Держав, що пройшов 28 листопада в Мінську (Білорусь). Про це повідомила прес-секретар Президента Ірина Ваннікова.

- В України було багато надій на саміт СНД. Не всі вони виправдалися, оскільки не всі конструктивні пропозиції України були враховані, - сказав Президент.

Разом з тим Україна продовжує вважати СНД ефективним інструментом багатостороннього економічного співробітництва.

Позитивними сторонами саміту Ющенко назвав прийняття за його підсумками серії важливих рішень і проведення двосторонніх зустрічей.

Ваннікова повідомила, що в рамках саміту Ющенко провів зустрічі із Президентом Узбекистану Ісламом Каримовим, Азербайджану Ільхамом Алієвим, Росії Володимиром Путіним, Молдови Володимиром Вороніним і Білорусі Олександром Лукашенком.

Нагадаємо, що Рада глав держав країн СНД відмовилася на саміті розглянути питання про повномасштабне залучення зони вільної торгівлі та про договірно-правове оформлення кордонів через те, що не було дотримано процедури подачі цих документів до обговорення.

28 листопада Ющенко відбув до Мінську для участі в засіданні Ради глав держав СНД, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Президента України розчарував саміт СНД у Білорусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі