четвер, 07 вересня 2017 09:03

Президент у Раді тестує свою передвиборчу кампанію - експерт

Президент у Раді тестує свою передвиборчу кампанію - експерт
Щорічне звернення президента до парламенту поділять на дві частини: традиційну та "тренди для народу". Фото: dakiro.kr-admin.gov.ua

В Адміністрації президента готують щорічне звернення до парламенту. У нього закладуть тези, які потім використають у виборчій кампанії 2019 року.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Таран.

"Вітальне слово президента готують. Воно буде внесене до парламенту найближчим часом. Можливо, Адміністрація президента хоче приурочити його до внесення проекту державного бюджету або прийняття якоїсь реформи. Послання традиційно поділять на дві частини. Умовно в першій частині звіту президент розказуватиме про свої досягнення. У цей класичний "джентльменський" набір потраплять безвіз, сильна армія, економічна стабільність тощо.

Друга частина звіту буде не менш важлива, але не всі її одразу "побачать". У ній команда Порошенка почне закладати інформаційні меседжі та тренди з прицілом на виборчу кампанію травня 2019 року. Технологи президента тестуватимуть та оцінюватимуть, яка "картинка майбутнього" найкраще сприймається суспільством. Найкраще сприйняті посили виборчий штаб Порошенка закладатиме в комунікаційні тренди на наступний рік та майбутню виборчу програму.

Ми це побачимо орієнтовно через півроку, коли зроблять остаточну ставку на "інформаційну карту", яку "розігруватиме" Банкова на виборах 2019 року", - вважає експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За місяць парламент почне штормити - експерт

5 вересня після 2-місячної перерви народні депутати зібралися у сесійній залі. На відкритті сьомої сесії Верховної Ради були присутні керівники судової гілки влади, представники диппредставництв іноземних держав, члени уряду на чолі з прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом. Президент Петро Порошенко не прийшов із традиційним зверненням до депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Президент у Раді тестує свою передвиборчу кампанію - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі