середа, 19 вересня 2007 16:30

Президент просить іноземних лідерів допомогти у справі про його отруєння

Президент Віктор Ющенко закликав керівників країн, які можуть допомогти в розслідуванні справи про його отруєння, посприяти цьому розслідуванню.

Cьогодні на прес-конференції Ющенко прокоментував інформацію про надання Генеральною прокуратурою Росії відповіді Україні на запит щодо його отруєння.

Ющенко зазначив, що хотів би попросити керівників держав, в яких знаходяться слідчі органи, або громадяни, які можуть допомогти у розслідуванні справи про його отруєння, "максимально посприяти завершенню розслідування".

"Це потрібно не мені, я і так переміг, я і так вийшов із цієї ситуації живим, що мало кому вдавалося. Це потрібно 47 мільйонам українців, які мають повірити в те, що тут є закон, і закон злочинців знайде", - підкреслив Ющенко.

За словами Президента, він знає людей, які його отруїли, і вони переховуються в Російській Федерації. Він зауважив, що слідство тому і пробуксовує, що не може отримати від Росії офіційну інформацію.

Водночас, експертизи, за словами Президента, дали змогу встановити точний час отруєння, а це означає, що йому відомо хто і як його отруїв. "Але за ними, безумовно, стоять інші", - сказав глава держави, додавши, що не хоче про це говорити до завершення слідства, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Президент просить іноземних лідерів допомогти у справі про його отруєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі