четвер, 17 травня 2007 09:15

Президент потрапив у свою власну пастку - Чорновіл

Партія регіонів не дасть провести позачергові вибори у Верховну Раду в червні. Про це в інтерв"ю газеті "Известия в Украине" заявив народний депутат Тарас Чорновіл.

"Ми не дамо провести вибори у червні. Ющенко міг би фінансувати вибори своїм указом, але тоді ми заблокуємо виборчий процес і оголосимо його незаконним. Президент потрапив в свою власну пастку. Його соратники прийняли в Раді такий закон про вибори, який не припускає дострокового голосування", – сказав Чоновіл, відповідаючи на питання про те, яким чином фінансуватимуться вибори.

Чорновіл також вважає, що Ющенко продемонстрував вольові якості, яких від нього не чекали.

- Електорату набрид президент-демократ, він захотів побачити диктатора, і Ющенко стукнув кулаком по столу. Він показав, хто в країні господар. Для "оранжевого" електорату він — лідер надійніший, аніж Тимошенко, - додав Чорновіл.

Крім того, Чорновіл вважає, що українська ситуація "розвивається не за Конституцією, а за Фрейдом". Пояснюючи таку тезу, Чорновіл відзначив: "То на Тимошенко нібито роблять замах, то на Ющенка. Оточення залякує Президента, щоб примусити його оголосити надзвичайне положення і ввести пряме президентське правління. Але на такі кроки Ющенко не зважиться", передає ProUA.

Зараз ви читаєте новину «Президент потрапив у свою власну пастку - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі