четвер, 21 квітня 2011 22:52

Президент подарував фермеру з Шарнополя мікроавтобус та міні-трактор
19

Фото: Фото: Ірина Патлатюк

21 квітня в селі Шарнопіль на Черкащині чекали Віктора Януковича. Президента запросив місцевий фермер Григорій Паламарчук під час телемосту. До приїзду президента готувалася і родина фермера і місцеві посадовці, але навіть в день приїзду не були впевнені що президент відвідає Шарнопіль.

Побачити президента зібралися не лише місцеві мешканці, а жителі сусідніх сіл та райцентру. Кілька сотень людей чекали Януковича з 15.00 до 17.00 години, точного часу прибуття ніхто не знав. Гарант разом із міністрами кабміну та губернатором Черкащини Сергієм Тулубом прилетіли трьома вертольотами. Приземлилися вертольоти на місцевому ринку, який заасфальтували напередодні приїзду президента. Вертоліт президента приземлився третім.

Янукович одразу почав спілкуватися з людьми. Підійти до президента та поставити питання, яке хвилює, міг кожен. Після озвученого питання президент звертався до міністра, який відповідає за відповідну галузь і міністри напряму спілкувалися з людьми. Андрій Крохмаль керівник фермерського господарства "Ладіс" подякував президентові за роботу і попросив посприяти у встановленні нового рентгенапарата в центральній районній лікарні Монастирища.

На питання з натовпу, що побачив з неба, Янукович зауважив, що на Черкащині багато палять стерні.

"Це небезпечно, вже почалися пожежі" , – сказав президент.

Люди висловили бажання, щоб його частіше показували по телебаченню. На що президент сказав, що дивитися телевізор у нього немає часу. Після виступу на площі біля будинку культури глава держави залишив міністрів спілкуватися з людьми, а сам відвідав родину фермерів Паламарчуків.

Разом з Віктором Януковичем чай пила вся велика родина Григорія Паламарчука. За півгодини спілкування Янукович попрощався з родиною фермера і залишив село. Президент подарував Паламарчукам міні-трактор "беларус" та мікроавтобус. За слівами фермера, Янукович пообіцяв приїхати ще восени.

Зараз ви читаєте новину «Президент подарував фермеру з Шарнополя мікроавтобус та міні-трактор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі