четвер, 07 листопада 2013 09:57

Прес-секретарці Могильова дали звання "заслужений журналіст"

Прес-секретарці Могильова дали звання "заслужений журналіст"
Віолетта Лисіна. Фото: investigator.org.ua

На засіданні президії Верховної Ради Криму було прийнято рішення про присвоєння прес-секретарю голови Ради міністрів автономії Анатолія Могильова Віолетті Лисиній звання "Заслужений журналіст АРК".

Звання вона отримала "за значний особистий внесок у розвиток інформаційної сфери Автономної Республіки Крим, сумлінну працю та високий професіоналізм", сказано в пояснювальній записці до рішення.

Лісіна була офіційно призначена начальником управління інформаційної політики Радміну в січні 2013 року, до цього вона працювала в аналітичному відділі Верховної Ради Криму.

Журналістка Таня Карацуба Сеїд-Бурхан так прокоментувала призначення Лисиної: "Чим платять за такі подарунки? Незаслужені, вихоплені у професіоналів з рук дурною, на перший погляд, дівчинкою. Жодної аналітичної статті. Ні однієї розумної думки. Завжди не причесана, завжди неохайна".

Дмитро Сивцов впевнений, що справа навіть не в тому, як вона одягнена і як виглядає: "Вона ж елементарно безграмотна і недорікувата. Вже один цей факт робить присвоєння їй будь-яких звань образливим, а назвати її журналісткою - це просто смертельна образа для всіх справжніх журналістів".

"А у нас і "громадські працівники" такі ж. Є - прямо стають у харчовий ланцюжок, відкрито визнаючи у використанні грошей, отриманих злочинним шляхом. За це і премії, подяки, і фінансування, і піар, і імідж корисного шановного громадського працівника. Крутяться як можуть. Хто непосильною працею, а хто по праву народження", - пише голова правління у Запорізької обласної громадської організаціє "Народний захист" Наталія Заболотна.

Зараз ви читаєте новину «Прес-секретарці Могильова дали звання "заслужений журналіст"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі