понеділок, 19 серпня 2019 02:56

Прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньяху розповів про ціль візиту до Києва

Прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньяху розповів про ціль візиту до Києва
Нетаньяху розповів про що буде спілкуватися з Зеленським. Фото: ТСН

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху пообіцяв під час свого візиту до Києва обговорити з президентом України Володимиром Зеленським економічне співробітництво між державами.

"Сотні тисяч громадян Ізраїлю - репатріантів з України, мають живий зв'язок між двома державами, і наші відносини міцніють. Я буду говорити з президентом про створення зони вільної торгівлі, про пенсійні угоді і по багатьох інших питаннях, які ще більше зміцнять прекрасні відносини між двома державами", - сказав глава уряду Ізраїлю перед вильотом до Києва, повідомляє Радіо Свобода.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху прибув до української столиці 18 серпня. Він планує зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським та взяти участь у церемонії вшанування пам'яті загиблих у Бабиному Яру під час Другої світової війни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленського просять очистити Умань від корупції та посприяти будівництву синагоги

Україна та Ізраїль підписали угоду про зону вільної торгівлі на початку 2019 року. Верховна Рада ратифікувала документ 11 липня. Річний товарообіг між країнами становить 1,34 мільярда доларів.

Зараз ви читаєте новину «Прем'єр-міністр Ізраїлю Нетаньяху розповів про ціль візиту до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі