пʼятниця, 30 травня 2008 08:49

Прем"єрка розповіла, як допитують Луценка

Прем"єр Юлія Тимошенко знову наголошує, що проти неї та членів її команди розпочалися репресії.

Про це вона сказала в ефірі ТРК "Україна", відповідаючи на запитання, чи відчуває вона на собі репресії збоку правоохоронних органів.

"Це не відчуття, а вони починаються. Вони йдуть повним ходом. Я сьогодні (29 травня) півдня в прокуратурі провела", - сказала Тимошенко, не уточнивши, за якою саме справою її викликали.

При цьому вона вкотре виступила на захист міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, проти якого Генпрокуратура порушила кримінальну справу.

"Уявіть собі країну, в якій міністр внутрішніх справи, який почав порушувати серйозні кримінальні справи, піднімати пласти злочинності, замовні вбивства, сьогодні проти нього Генпрокуратура порушила кримінальну справу за те, що він якось не так доторкнувся до Черновецького", - сказала Тимошенко.

Вона додала, що Луценка "таскають на допити, примушують сидіти там по 4-5 годин", "і при цьому йому пояснюють, де його місце".

"Силові структури сьогодні монополізовані на одну Генеральну прокуратуру. Всі силові структури пашуть, збираються цей матеріал, відкривають матеріальні справи, а прокуратура сидить на прикупі. І вона як санпропускник – пускає або не пускає в суд ці матеріали", - сказала Тимошенко.

Вона додала, що з цієї ситуації є два шляхи для неї та членів її команди.

"Один шлях – це здатися, спокійно піти у відставку. А другий – довести, що це хамство не буде правити в країні вічно", - сказала Тимошенко, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єрка розповіла, як допитують Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі