пʼятниця, 21 грудня 2007 12:37

Прем"єрка поставила українцям завдання - дописати програму уряду

Прем"єрка поставила українцям завдання - дописати програму уряду
Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко пропонує співгромадянам взяти участь у доопрацюванні програми діяльності уряду.

Як повідомляє сайт Кабміну уряд доопрацьовує програму своєї діяльності "Український прорив: для людей, а не політиків". Її політичною основою є програма коаліції демократичних сил.

"Ми маємо твердий намір здійснити масштабні зрушення у справі конституційної та судово-правової реформи, викоріненні корупції, розв"язанні демографічних і соціальних проблем.

Програма діяльності Кабінету Міністрів повинна стати мандатом довіри українського народу на проведення масштабних перетворень в усіх сферах життя", - обіцяє уряд.

"Кожен член коаліційного уряду і я як його голова особисто щиро запрошую усіх співвітчизників, яким не байдужа доля нашої держави, – всередині України та за її межами – прийняти участь у доопрацюванні Програми діяльності Кабінету Міністрів", - звертається Тимошенко до громадян.

"Ми будемо раді отримати ваші пропозиції на Урядовому порталі http://www.kmu.gov.ua до 27 грудня 2007 року", - запросила прем"єр українців до співпраці.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єрка поставила українцям завдання - дописати програму уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі