вівторок, 14 жовтня 2008 15:28

Прем"єр не дала грошей на вибори, бо їх ...немає

Прем"єр не дала грошей на вибори, бо їх ...немає

У резервному фонді Державного бюджету немає коштів на проведення дострокових парламентських виборів. Всі кошти розписані, залишився тільки незнижуваний запас.

Про це заявила Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції.

"На сьогоднішній день розмір резервного фонду був істотно збільшений для того, щоб долати наслідки повені в західних регіонах. І, власне кажучи, сьогодні немає в резервному фонді зайвих грошей... Там є гроші, які передбачені для подолання наслідків повені в Західній Україні, і тому віддавати зараз ці гроші на якісь вибори - це, по-перше, незаконно, а по-друге, їх практично немає", - сказала Прем"єр.

Тимошенко уточнила, що резервний фонд Держбюджету був збільшений до 1 млрд 900 тис.грн. "І сьогодні практично всі гроші розписані, і залишився незнижуваний запас, який необхідний для того, щоб країна впевнено жила і була захищена від яких-небудь таких несподіваних випадків. Віддати ці гроші на вибори - це була б безвідповідальна політика уряду", - відзначила Прем"єр.

Нагадаємо, раніше РНБО зобов"язала Кабінет Міністрів ще до 17:00 вчорашнього дня виділити і перерахувати Центральній виборчій комісії (ЦВК) кошти на організацію і проведення дострокових парламентських виборів.

Проте Кабінет Міністрів України відмовився виділити кошти на вибори. Проти цього рішення проголосували 15 членів уряду, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр не дала грошей на вибори, бо їх ...немає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі