вівторок, 26 серпня 2008 16:18

Представник України вилетів до Брюсселя для консультацій щодо Грузії

Заступник міністра закордонних справ України Костянтин Єлісеєв сьогодні відбув до Брюсселя для проведення консультацій з представниками держав-членів НАТО щодо ситуації навколо Грузії і участі в заходах щодо лінії Україна-ЄС.

Як повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України, під час перебування в Брюсселі Єлісеєв зустрінеться з представниками країн ЄС у форматі Комітету з політики безпеки, відбудуться консультації з Високим представником ЄС з питань загальної зовнішньої політики і політики безпеки Хав"єром Соланою.

Предметом обговорення буде підготовка до екстреного засідання Європейської Ради, присвяченого ситуації в Грузії, яке відбудеться 1 вересня за ініціативою президента Франції Ніколя Саркозі.

27 серпня Єлісеєв візьме участь в засіданні Комітету УКРАЇНА-НАТО на рівні послів, під час якого будуть обговорені події в Грузії і їх можливі наслідки для загальноєвропейської безпеки, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Представник України вилетів до Брюсселя для консультацій щодо Грузії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі