понеділок, 03 березня 2008 09:38

Представник "Газпрому" пообіцяв Україні скандал

Офіційний представник "Газпрому" Сергій Купріянов заявляє, що нові договори з "Нафтогазом України" на постачання газу на 2008 рік дотепер не підписані.

Таку заяву офіційний представник російського концерну зробив в інтерв"ю телеканалу "Інтер", показаному увечері в неділю, 2 березня.

"Всі необхідні документи, зокрема договори, вже 14 лютого були підготовлені, 15 лютого направлені в "Нафтогаз України". Зокрема документи, пов"язані зі спільними підприємствами, - всі контракти, які необхідно підписати, а також загальна угода, яка включає зріз позицій обох сторін з усіх питань, пов"язаних з проблемами", що накопичилися в даний момент, - сказав він.

"Поки ніякої офіційної відповіді ми не отримали, документи ці до цих пір не підписані", - повідомив офіційний представник "Газпрому".

"Скандал буде забезпечений - це точно" - додав Купріянов.

Тим часом, надзвичайний і повноважний посол Росії в Україні Віктор Черномирдін заявив журналістам в неділю, 2 березня, що газові переговори між Україною і РФ продовжуються.

"За моїми даними, переговори йшли вчора", - сказав він, передає ІСТV.

За словами Черномирдіна, проблема пов"язана з неплатежами "Газпрому" за газ. "Платити ж потрібно, вже третій місяць пішов", - сказав посол.

За матеріалами: УНІАН, Цензор.

Зараз ви читаєте новину «Представник "Газпрому" пообіцяв Україні скандал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі