субота, 30 липня 2016 09:58

Правоохоронці затримали Єфремова

Правоохоронці затримали Єфремова

Колишнього нардепа-"регіонала" Олександра Єфремова затримали правоохоронці.

Про це повідомив генпрокурор Юрій Луценко.

"За підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканість України затримано екс-керівника фракції ПР гр. О. Єфремова", - написав очільник ГПУ у Facebook.

"В аеропорту Бориспіль з квитком на Відень, там перебуває син одіозного "регіонала", - додала прес-секретар Луценка - Лариса Сарган.

Раніше, суд переніс розгляд справи проти колишніх нардепів-"регіоналів" Олександра Єфремова, Олександра Стояна та від КПУ - Сергія Гордієнка. Їх підозрюють у фальсифікації голосування за "диктаторські закони" 16 січня 2014 року.

Нагадаємо, колишнього народного депутата та голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова затримали у лютому 2015-го. Проти нього було відкрито низку кримінальних проваджень. Суд призначив заставу в розмірі 3,7 млн грн.

У березні ГПУ закрила кримінальне провадження щодо Єфремова щодо розпалювання ворожнечі, а суд виніс рішення про повернення йому застави у сумі 60,9 тис. грн.

Це один з трьох епізодів, які інкримінують Єфремову. Окрім цього існує ще два провадження - заволодіння державними грошовими коштами та голосування "диктаторських законів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З Єфремова зняли браслет стеження

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці затримали Єфремова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі