субота, 19 лютого 2011 18:03

Правоохоронці заблокували квартиру помічниці БЮТівця

Правоохоронці заблокували квартиру помічниці БЮТівця

У п'ятницю близько 20.00 група правоохоронців у цивільному заблокувала квартиру помічниці депутата від БЮТ Валерія Бабенка Анни Лігай.

Про це повідомляє прес-служба БЮТ.

За словами жінки, з десяток працівників міліції прийшли до її помешкання і почали стукали у двері руками і ногами, вимагаючи, щоб до них негайно вийшов її чоловік Юрій.

На прохання пояснити причини візиту, правоохоронці заявили, що в них є "нормальные основания", а після відмови відчинити двері вийшли на вулицю і почали бити вікна у квартирі, яка знаходиться на першому поверсі.

Також вони заклеїли дверний глазок та пошкодили телефонний кабель. Після цього почали оглядати автомобіль чоловіка Анни Лігай.

За її словами, все це тривало цілу ніч.

"А сьогодні вранці на зміну цим людям прийшла інша група і все це продовжується", - уточнили в прес-службі.

Лігай зазначила, що їй вдалося дізнатися в одного з правоохоронців, що подібна увага до її родини з боку органів спричинена заявою на її чоловіка, що він нібито "у адміністративній будівлі відірвав ґудзик у чоловіка працівниці Генпрокуратури".

Зараз ви читаєте новину «Правоохоронці заблокували квартиру помічниці БЮТівця ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі