четвер, 30 жовтня 2008 18:04

ПР вважає безглуздими поправки у антикризовий законопроект

Партія регіонів вважає безглуздим внесення у президентський антикризовий законопроект поправки про фінансування дострокових парламентських виборів. Про це заявив у парламенті заступник голови фракції ПР Олександр Єфремов.

За його словами, якщо НУ-НС хоче вносити таку поправку, то це можна зробити до законопроекту про внесення змін до держбюджету. "А взагалі було б правильно повернутися до розгляду тих законопроектів (про проведення і фінансування дострокових виборів), голосування щодо яких учора було провалене в результаті непристойної поведінки фракції БЮТ, коли вони почали виривати у своїх колег по коаліції картки для голосування", - зазначив нардеп.

Єфремов висловив припущення, що якась із парламентських фракцій намагається "ставити якісь свої питання" в антикризовий президентський законопроект. "Вони хочуть це зробити так, щоб депутати не помітили, тому тягнеться процедура і фактично переписуються цілі положення законопроекту. І ті питання, які туди вносяться, викликають не просто здивування, а нерозуміння у фахівців, як можуть такі положення взагалі потрапляти до законопроекту", - підсумував заступник Януковича, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «ПР вважає безглуздими поправки у антикризовий законопроект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі