середа, 12 грудня 2007 11:00

ПР проти поіменного голосування за Тимошенко

ПР проти поіменного голосування за Тимошенко

Депутат Верховної Ради, одна з лідерів фракції Партії регіонів Раїса Богатирьова виступає проти поіменного голосування Ради за призначення лідера фракції БЮТ Юлії Тимошенко прем"єр-міністром.

Про це вона сказала журналістам.

"Ми вважаємо, що сьогодні немає для них (коаліції) іншого способу, ніж погодиться на електронне голосування", - сказала вона.

На думку Богатирьової, не електронна система для голосування "Рада" винна в тому, що Тимошенко одержала тільки 225, а не 227 голосів на голосуванні з її призначення прем"єром 11 грудня.

"У них немає ніяких абсолютно перешкод голосувати так, як вони голосували вчора (11 грудня). Але, напевно, є інші моменти в коаліції, які не дозволяють бути впевненими, що 227 голосів буде", - сказала депутатка.

Богатирьова вважає, що представник Служби безпеки України й представник Генеральної прокуратури повинні зробити офіційний звіт у парламенті, у якому пояснити депутатам від коаліції, що система "Рада" працює без збоїв.

11 грудня кандидатура Тимошенко набрала лише 225 голосів при необхідних 226.

Коаліція обвинуватила опозиційні фракції в причетності до зриву голосування з обрання Тимошенко прем"єром.

Служба безпеки України після перевірки не виявила зовнішнього втручання в роботу комп"ютерної системи "Рада" при голосуванні за кандидатуру Тимошенко на посаду прем"єр-міністра.

12 грудня Президент Віктор Ющенко повторно вніс у Верховну Раду подання про призначення голови фракції БЮТ Юлії Тимошенко прем"єр-міністром.

Коаліція ініціює повторне голосування із призначення Тимошенко шляхом іменного голосування підняттям рук, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «ПР проти поіменного голосування за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі