четвер, 04 жовтня 2007 11:48

ПР: Питання коаліції "Регіони" + НУНС + Литвин вирішене на 100%

З 3 жовтня Партія регіонів веде переговори про створення "широкої коаліції" з "Нашою Україн-Народною Самообороною".

Про це розповів газеті "Сегодня" керівник апарату прем"єра Сергій Льовочкін.

За його словами, у середу від імені ПР на адресу БЮТ було направлене запрошення до них приєднатися.

"У четвер ми збираємося  підписати меморандум про намір створити коаліцію, а самі переговори будуть складатися з 2 етапів. На першому ми повинні будемо виробити коаліційну угоду, у якій будуть визначені цілі подальшого розвитку України і принципи, на яких будуватиметься коаліції", - сказав Льовочкін.

"А вже на другому етапі будуть розподілені портфелі. Як партія-переможець ми претендуємо на те, що прем"єрську посаду повинен зайняти Віктор Янукович", - відзначив він.

При цьому у  неофіційних бесідах, регіонали стверджують, що питання створення "широкої" коаліції у форматі Партія Регіонів+НУНС+Литвин уже майже на 100% вирішене.

"Обговорюють, за великим рахунком, лише одне питання — яке місце у ній займе Янукович. В оточенні прем"єра нам повідомили, що він може залишитися главою уряду, а спікером стане Іван Плющ або ж В"ячеслав Кириленко", - відзначає видання.

Зараз ви читаєте новину «ПР: Питання коаліції "Регіони" + НУНС + Литвин вирішене на 100%». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі