четвер, 28 квітня 2011 21:22

ПР: Опозиція - притулком для збанкрутілих, деструктивних політиків

ПР: Опозиція - притулком для збанкрутілих, деструктивних політиків

Як повідомляє прес-служба Партії регіонів, виступи опозиції з нагоди річниці харківських угод довели, що строката "опозиційна ніша" в Україні залишається притулком для збанкрутілих, деструктивних політиків.

"Ніхто з тих, хто ще недавно був владою, і протягом року, і вчора не знайшов у собі сили визнати, що саме минула влада привела Україну до необхідності укладати угоду про знижку ціни на газ із Російською Федерацією. Мешканці цього притулку різняться тільки масштабом популістської облуди та ступенем політичного цинізму", - говорять "регіонали"

У партії запевняють, правда в тому, що укладена Тимошенко угода означала банкрутство держави вже в другому кварталі 2010 року, після президентських виборів, коли закінчилась виторгувана колишньою прем'єркою знижка на передвиборчий період.

"Вчора Тимошенко вчергове цинічно брехала людям, що вона домовилась про "газ по 228 доларів за тисячу кубічних метрів". Насправді вона підписала формулу пограбування України: до виборів – пільгова ціна 228 доларів, а після виборів – 450 доларів",- заявили в прес-службі

Зараз ви читаєте новину «ПР: Опозиція - притулком для збанкрутілих, деструктивних політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі