Ексклюзиви
вівторок, 07 жовтня 2008 14:12

ПР: Ми спокійно могли працювати в статусі опозиції в цьому парламенті

Представник Партії регіонів, віце-спікер Олександр Лавринович заявляє, що Партії регіонів дострокові вибори не потрібні.

Про це він заявив у вівторок з трибуни парламенту.

"Нам ці вибори не потрібні. Ми не були ініціаторами ні тих хуліганських виборів минулого року, і цього року також ми їх не ініціюємо", - заявив він.

"Ми спокійно могли працювати в статусі української опозиції в цьому парламенті", - додав він.

"Ми могли вести переговори про інший формат коаліції. Але сьогодні в нас ситуація, коли опинилися перед вибором – чи консультації, які ми проводили будуть давати результат, чи ні. Результату немає", - зазначив Лавринович.

Він також зазначив, що зараз "є бажання шукати можливості відродження, відновлення цієї коаліції, яка була створена на самому початку".

"Будь-ласка, жодних перешкод цьому немає. І ми бачимо, що позитивний підсумок таких переговорів, які зараз ідуть, є дуже малоймовірним", - наголосив віце-спікер.

"Ми б хотіли застерегти український народ від повторення ще на черговий рік існування при владі цієї помаранчевої команди, яка вже четвертий рік знущається над українським народом", - додав він.

Лавринович також зазначив, що "головним змістом діяльності" помаранчевої команди є "змагання двох осіб", повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «ПР: Ми спокійно могли працювати в статусі опозиції в цьому парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути