пʼятниця, 21 березня 2008 09:20

ПР: Яценюк зрозумів і визнав свою помилку

"Результатом блокування Партією регіонів трибуни парламенту стало те, що спікер Арсеній Яценюк зрозумів і визнав свою помилку в тому, що не потрібно було підписувати лист Генсекові НАТО. Тому він не підписав і другий лист". Так вважає народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.

Коментуючи думку "регіоналки" Ганни Герман, що допускає дестабілізацію роботи парламенту через те, що влада продовжує вживати заходи щодо приєднанню України до Плану дій по членству в НАТО, політик відзначила, що в ПР негативно розцінили підписання другого листа Генсекові НАТО Президентом України і прем"єр-міністром.

"Але насправді ціль досягнута: у НАТО, у Брюсселі знають про ситуації у нас в країні, знають про відношення всього українського народу до вступу в НАТО. Тому другий лист Ющенко і Тимошенко - це просто удар з гармати по горобцях. Вони можуть писати скільки їм завгодно листів, але до Брюсселя дійшла інформація про те, як відносяться українці до вступу в Північноатлантичний альянс", - підкреслила Олена Бондаренко.

Вона також відзначила, що в ПР "не образилися на дії Ющенко і Тимошенко": "Яценюк уже визнав свою помилку (помилка в тому, що він підписав перший лист Генсекові НАТО.) і тому не підписав другий фальшивий лист. І це завдяки тому, що Партія регіонів блокувала роботу парламенту. Яценюк - молодий і адекватний, він вчиться швидко. А якщо взяти Тимошенко і Ющенко, то вони  мінятися не будуть. Їх не перевиховати".

"Тому в даному випадку з людьми, що займаються дурницями і не здатні визнати свої помилки…Знаєте, як у прислів"ї: на дурнів не ображаються. Небезпека ситуації в тому, що ці люди займають високі державні посади і причетні до формування зовнішнього політичного курсу країни", - підкреслила политик.

У той же час вона вважає "небезпечним" той "божевільний і неадекватний тиск", що роблять Сполучені Штати Америки на своїх колег по НАТО.

Нагадаємо, фракція Партії регіонів у Верховній Раді допускає дестабілізацію роботи парламенту через те, що влада продовжує уживати заходів щодо приєднання України до Плану дій по членству в НАТО. Про це з трибуни парламенту заявила народний депутат, заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Вона нагадала, що недавно Президент Віктор Ющенко і прем"єр-міністр Юлія Тимошенко направили вже другий лист керівництву альянсу, у якому повідомляють про те, що в Україні є консенсус із приводу вступу в альянс. Вона підкреслила, що така інформація відверто неправдива, пише Цензор.

Зараз ви читаєте новину «ПР: Яценюк зрозумів і визнав свою помилку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі