середа, 30 липня 2008 18:42

Поживанов з"їв дешеву ніжку Буша, "щоб ніхто не лякався" (ФОТО)

 

Голова Держкомрезерву Михайло Поживанов запевняє, що вся м"ясна продукція, імпортована в Україну, перевірена.

Про це він сказав журналістам, запрошеним сьогодні на підприємство "Комбінат "Прогрес", і продемонстрував американські курячі стегенця, які там зберігаються.

Для журналістів відкрили холодильники, в яких зберігається свинина, яловичина і курятина.

"Останні кілька днів було дуже багато розмов про те, що в Україну завозять дуже багато дешевої та неякісної продукції. Я запросив журналістів для того, щоб показати продукцію і сертифікати на неї, і навіть в окремій кімнаті є приготовані страви з цих стегенець. Я їх перший скуштую, щоб ніхто не лякався", - сказав він.

15 липня на селекторній нараді з головами облдержадміністрацій прем`єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила, що Держкомрезерв почав інтервенцію курячих стегенець на український ринок, і ціна на них має в роздрібній торгівлі знизитися до 13,50 грн. за кілограм.

16 липня голова Державного комітету з матеріального резерву Михайло Поживанов повідомив, що Держкомрезерв уже відпускає для продажу в роздрібних мережах курячі стегенця зі США за ціною 10,72 грн. за кг. Він не уточнив, який обсяг стегенець закуповує Держкомрезерв, сказавши, що він достатньо великий.

Він наголосив, що є всі підстави стверджувати, що в роздрібній торгівлі стегенця продаватимуть не дорожче 13,50 грн. за кг, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Поживанов з"їв дешеву ніжку Буша, "щоб ніхто не лякався" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі