понеділок, 25 січня 2021 16:54

"Позбутися лизоблюдів і читати Конституцію" - мережі в день народження Зеленського

"Позбутися лизоблюдів і читати Конституцію" - мережі в день народження Зеленського
Зеленському радять перечитати конституційні обов'язки президента. Фото: Getty Images

Сьогодні, 25 січня, у президента Володимира Зеленського день народження. Йому виповнилося 43 роки.

Gazeta.ua нагадує, що пишуть користувачі Facebook у цей день.

Анатолій Гриценко, колишній міністр оборони

"День народження Зеленського. Що б я йому побажав? 3 речі. Перше - позбавитися "любих друзів" і лизоблюдів в ОПУ, які заглядають в рота, підтакують і славлять велич гаранта.

Друге - не гаяти часу на медійників і відосики, більше спілкуватися з професіоналами, які скажуть правду в очі та запропонують правильні рішення.

Третє - ще раз перечитати свої виборчі обіцянки разом із конституційними обов'язками президента і почати їх сумлінно щоденно виконувати. Тоді, можливо, ще є шанс уникнути повного провалу".

Віктор Бобиренко, політичний експерт

"Одного разу ви точно зрозумієте, що той невеличкого зросту усміхнений ботоксний лисий чувак, перед яким ви колись так прикольно виступали, – насправді уособлення диявола в сучасному світі.

І з ним домовлятися – це домовлятися з дияволом"

"Нудотним засосом" назвав політичний оглядач Леонід Швець пост керівника ОП Андрія Єрмака до дня народження Зеленського.

Володимир Парасюк, колишній народний депутат

"Сьогодні нашому президенту - 43. І за цей рік він навчився багато чого нового.

Покривати своє оточення, яке замішане в корупційних злочинах. Робити політичну рекламу державним коштом. Маніпулювати й говорити неправду. Торгувати посадами та позбуватись неугодних. Їздити з кортежами й жити на президентських дачах. Як то кажуть, він полюбив систему, а система полюбила його.

Він з легкістю позбувся своєї щирості та відвертості. У його словах ми більше не почуємо імпровізації, тепер усе чітко згідно з написаним кимось текстом.

Рік за 5. Ловить все на ходу".

Віктор Чумак, правник

"Що побажати президенту? Розуму!"

"Про розум правителя насамперед судять по тому, яких людей він до себе наближає" - Макіавеллі".

Юрій Бутусов, журналіст

"На фронті чергове загострення - як і кожного дня.

Сьогодні під час обстрілу українських позицій біля зони розведення військ у Золотому з підствольних гранатометів та великокаліберних кулеметів російський снайпер влучив в українського воїна. Його евакуювали у важкому стані.

Сподіваюсь, Верховний головнокомандувач, який сьогодні обурився тим, що хулігани побили українця в Парижі 15 січня, буде послідовний та дасть оцінку черговому нападу російських військ.

Президент пообіцяв закінчити війну до кінця 2020-го. Ця обіцянка не виконана. І відповідальність президента - реагувати на збройну агресію, визнати неефективність чинного політичного курсу та запропонувати новий.

Не треба гучних гасел про план "Б" - потрібна справжня стратегія у військовій, політичній, економічній та інформаційній сфері, а не пусті благання і гасла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОП зробив теплу ванну Зеленському

Офіс президента опублікував відеоролик, у якому вітають Зеленського з днем народження.

Зараз ви читаєте новину «"Позбутися лизоблюдів і читати Конституцію" - мережі в день народження Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі