середа, 02 квітня 2008 11:05

Позачергові вибори Ради відбудуться восени - "Регіони"

Депутат Верховної Ради від фракції Партії регіонів Ярослав Сухий прогнозує проведення позачергових парламентських виборів восени.

Про це він сказав в інтерв"ю сайту ForUm.

Зокрема, депутат зазначив, що останні голосування в Раді вказують на відсутність коаліції, що призведе до проведення позачергових парламентських виборів восени.

"Думаю, те, що відбувається, триватиме недовго й закінчиться, швидше за все, восени новими виборами", - підкреслив він.

При цьому депутат додав, що прем"єр-міністр Юлія Тимошенко не зацікавлена в проведенні позачергових парламентських виборах.

У свою чергу, Сухий пояснює проблеми коаліції відсутністю консенсусу усередині фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона".

"Проблема, мені здається, в іншій частині коаліційного блоку - НУ-НС. Від початку було зрозуміло, що там, де 2-4 і більше партій, завжди будуть виникати внутрішні тертя", - вважає депутат.

Крім цього, Сухий обвинувачує коаліцію в тому, що вона діє методами опозиції.

20 лютого Тимошенко виступала проти проведення позачергових виборів Ради.

27 лютого лідер ПР Віктор Янукович заявляв, що ПР проти позачергових парламентських виборів.

Юридичною підставою для проведення позачергових виборів Верховної Ради в 2007 році став вихід зі своїх фракцій більш як 150 депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Позачергові вибори Ради відбудуться восени - "Регіони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі