пʼятниця, 08 листопада 2019 13:14

"Поїдь до Путіна і скажи: скотина, перестань убивати українських солдат" - журналіст "взув" Шуфрича

"Поїдь до Путіна і скажи: скотина, перестань убивати українських солдат" - журналіст "взув" Шуфрича
Путін дав гроші для купівлі Медведчуком трьох телеканалів, каже журналіст Бутусов.

Журналіст Юрій Бутусов назвав нардепа з ОПЗЖ Нестора Шуфрича інструментом Кремля.

Про це йшлося в ефірі телеканалу "1+1".

"Виступи Шуфрича на українському телебаченні - це, як на мене, завжди такий майстер-клас про те, як Росія веде інформаційну війну в Україні", - сказав Бутусов.

Журналіст нагадав, що соратник Шуфрича Віктор Медведчук "регулярно їздить до Москви".

"Перед виборами по всіх російських каналах показують, як він зустрічається з Путіним, із урядом російським. Його засипають компліментами, і Росія в інформаційному полі розкручує партію Шуфрича.

Путін дав гроші для купівлі Медведчуком трьох телеканалів. І на телеканалі "НАШ", який йому належить, Зеленського "мочать" щодня.

Гнучка багаторівнева стратегія - там вони проросійська партія, тут - вони за те, щоб все було в Україні. Один телеканал каже: "Зеленський - пекельне створіння", а тут він говорить - ми щиро підтримуємо президента - він молодець. Несторе Івановичу, ви Медведчуку маєте сказати, що коли він до Москви поїде до Путіна, нехай він не сидить, як зайчик і з усім погоджується, а скаже: "Путін, ти посилаєш туди своїх солдат. Припини вбивати українських солдат, скотина", - сказав Бутусов Шуфричу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Покаятися перед росіянами": канал кума Путіна видав порцію кремлівської пропаганди

16 вересня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не продовжила ліцензію на цифрове мовлення телеканалу "112 Україна", який пов'язують із кумом президента Росії Віктором Медведчуком.

Зараз ви читаєте новину «"Поїдь до Путіна і скажи: скотина, перестань убивати українських солдат" - журналіст "взув" Шуфрича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі