понеділок, 15 жовтня 2007 08:55

Потерпілі від вибуху газу зустріли Януковича докорами

Мешканці потерпілого від вибуху газу будинку в Дніпропетровську зажадали від прем"єр-міністра країни Віктора Януковича зафіксувати всі його обіцянки в протоколі.

Під час зустрічі з прем"єром увечері в суботу жителі зажадали підписати такий протокол.

Вони також зажадали активізувати роботи з розбору завалів, вирішити житлове питання для людей, що втратили житла.

Янукович пообіцяв, що Кабінет міністрів виділив уже 9 млн грн. для вирішення цих питань і мер Дніпропетровська Іван Куличенко відповідає за вирішення цього питання. Йому доручено придбати нові квартири або квартири на вторинному ринку в районах, де вони побажають.

Люди викрикували докори прем"єрові в тому, що до його недавнього приїзду покращили дорогу, а коли після вибуху приїхали співробітники МНС, у них не було бензину, щоб висунути сходи, їм довелося зливати бензин з каністр, щоб швидше почати евакуацію людей.

Жителі обурювалися тим, що на їхні звернення увечері в п"ятницю про сильний запах газу не відреагували в компанії ВАТ "Дніпрогаз". Люди також скаржилися на те, що розбір завалів ведеться повільно, передає Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Потерпілі від вибуху газу зустріли Януковича докорами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі