пʼятниця, 27 вересня 2024 19:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Після зустрічі з Зеленським Трамп заявив про "справедливу угоду" і погодився приїхати до України

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що для закінчення війни Російської Федерації проти України потрібно укласти "справедливу угоду".

Також Трамп прийняв запрошення президента України Володимира Зеленського відвідати Україну. Про це Трамп сказав журналістам після зустрічі з Зеленським, повідомив "Інтерфакс-Україна".

Автор: Getty Images
  Президент України Володимир Зеленський і кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп у Нью-Йорку, 27 вересня 2024 року
Президент України Володимир Зеленський і кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп у Нью-Йорку, 27 вересня 2024 року

"Я багато чого навчився, але, гадаю, я не змінився з тієї точки зору, що ми (Трамп і Зеленський. - Gazeta.ua) обидва хочемо, щоб усе закінчилося, і ми обидва хочемо, щоб було укладено справедливу угоду, і вона має бути справедливою. І я думаю, що це станеться у потрібний час", - сказав Трамп.

"Президент (Зеленський. - Gazeta.ua) хоче, щоб усе закінчилося, і він хоче, щоб усе закінчилося якомога швидше. Він хоче, щоб відбулася справедлива угода", - заявив кандидат у президенти США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США надають Україні оборонну допомогу на $7,9 млрд - Зеленський

Відповідаючи на запитання, що Трамп вважає справедливим, він відповів, що "поки рано говорити про це".

"У мене є свої ідеї, і я впевнений, що у президента (Зеленського. - Gazeta.ua) теж є свої ідеї, але це має бути справедливо", - сказав кандидат у президенти США.

"Дуже шкода, але це війна, якої не повинно було бути, і ми її вирішимо. Занадто багато людей загинуло, занадто багато красивих міст (зруйновано). Я бачив такі прекрасні міста, я не знаю, як можна відновити їх у колишньому вигляді. Це неможливо", - сказав Трамп.

Зеленський запросив Трампа приїхати до України. "Обов'язково. Це прекрасна країна", - відповів кандидат у президенти США.

Сьогодні президент України Володимир Зеленський зустрівся у Нью-Йорку із кандидатом у президенти США від республіканців Дональдом Трампом. Зеленський подякував Трампу за зустріч, згадавши, що з часу останньої їхньої особистої зустрічі минуло п'ять років.

Зараз ви читаєте новину «Після зустрічі з Зеленським Трамп заявив про "справедливу угоду" і погодився приїхати до України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі