вівторок, 28 січня 2020 15:32

Поряд із віллами Льовочкіна й Фірташа: журналісти показали маєток Ахметова на Лазуровому березі
7

Садиба Les Cèdres на узбережжі Середземного моря в Сен-Жан-Кап-Ферра побудована у ХІХ ст.

Журналісти опублікували фотографії вілли Les Cedres на Лазуровому березі Франції, яку за 200 млн євро придбав український олігарх Рінат Ахметов.

Вілла на мисі Сен-Жан-Кап-Ферра розташована в 10 хвилинах ходи від вілли Ротшильдів, пишуть "Букви"

Колись це було просто рибальське село, частина міста Вільфранш-сюр-Мер, яке міститься в 10 км від Ніцци. Тепер тут селяться зірки, банкіри та олігархи. Саме в Кап-Ферра, за інформацією журналістів, розташовані вілли Дмитра Фірташа та Сергія Льовочкіна. А тепер поруч буде жити й Ахметов.

"10 хвилин прогулянки вздовж паркану, затягнутого плющем, – і ви зійдете до моря, так і не побачивши навіть обрисів вілли. Зате зрозумієте, що для її власника буде відкриватися чудовий вид на море й Ніццу. Ви опинитеся на пляжі Passable.

А далі вздовж моря знову дерева, паркан і кілька хвірток із попередженням, що об'єкт під охороною. Далі кілька вілл, але всі вони занедбані, часто з розбитими вікнами або на стадії ремонту", - пишуть журналісти.

Їм вдалося сфотографувати ворота. Тим часом охоронець перепитував російською, чому вони це роблять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається з активами Ахметова

Садибу Les Cèdres на узбережжі Середземного моря в Сен-Жан-Кап-Ферра побудовано у ХІХ ст. На початку ХХ ст. будинок належав королю Бельгії Леопольду II, а потім перейшов у власність родини Марньє-Лапостоль, відомої виробництвом коньячного лікеру Grand Marnier.

Зараз ви читаєте новину «Поряд із віллами Льовочкіна й Фірташа: журналісти показали маєток Ахметова на Лазуровому березі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі