середа, 07 травня 2008 15:15

Портнов використовує фальшиву печатку ФДМУ - Семенюк

Генпрокуратура проводить перевірку в зв"язку з інформацією щодо використання в.о. голови Фонду держмайна Андрієм Портновим виготовленої нещодавно другої печатки Фонду.

Про це заявив генпрокурор Олександр Медведько на брифінгу у середу.

"Ми отримали заяву від пані Семенюк про виготовлену печатку Фонду держмайна, якою нібито зараз користується Портнов. Ми проводимо перевірку", - сказав він.

Водночас в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко в черговий раз спростував інформацію про відкриття кримінальної справи проти Портнова.

За його словами, СБУ веде перевірку стосовно ситуації, що склалася у ФДМ, і "проводить службове розслідування щодо фігурантів цієї справи".

Наливайченко наголосив, що порушувати кримінальні справи має право Генпрокуратура.

Водночас Медведько також сказав, що на даний момент жодних справ не порушено, оскільки з"ясовуються всі обставини ситуації, що склалася.

Разом з тим присутній на брифінгу заступник глави секретаріату президента Ігор Пукшин спростував інформацію про надання вказівок СБУ і ГПУ збоку секретаріату щодо проведення відповідних службових розслідування у ФДМ.

"Від секретаріату не було жодних письмових або усних вказівок ні Службі безпеки, ні Генпрокуратурі. Портнов мій друг, але істина дорожче", - сказав Пукшин, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Портнов використовує фальшиву печатку ФДМУ - Семенюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі