середа, 18 червня 2008 12:29

Портнов виграв суд проти "5 каналу" та передав вітання Порошенку

Подільський райсуд Києва задовольнив позов члена фракції БЮТ Андрія Портнова до "5 каналу".

Про це заявив адвокат Портнова Володимир Макар, повідомляє прес-служба БЮТ.

Він зазначив, що "5 канал" поширив недостовірну та наклепницьку інформацію щодо Портнова в телевізійній програмі "Народний контроль".

Програма виходила в ефір в період подання урядом кандидатури Портнова на посаду голови Фонду державного майна.

Адвокат Портнова зазначив, що суд постановив, що всі відомості відносно депутата Портнова не відповідають дійсності та є наклепницькими. Дії "5 каналу" визнано судом протиправними.

Суд також зобов"язав канал принести вибачення Портнову та спростувати неправдиву та наклепницьку інформацію, яка поширювалася в програмі "Народний контроль".

Водночас Портнов заявив, що не дивлячись на свою перемогу в суді, він знімає судові вимоги до "5 каналу" та його журналістів.

"Я знімаю судові вимоги і вважаю, що журналісти "5 каналу" мають почувати себе спокійно та незалежними від посадовців, депутатів та власників телеканалів", - зазначив депутат.

"Своїм позовом та перемогою у суді я переказую вітання власнику каналу "чесних новин" Петру Олексійовичу Порошенку", - додав Портнов, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Портнов виграв суд проти "5 каналу" та передав вітання Порошенку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі