пʼятниця, 26 вересня 2008 14:23

Портнов не бачить підстав для створення коаліції з НУ-НС

Заступник лідера фракції БЮТ Андрій Портнов сумнівається у можливості створення коаліції у складі БЮТ, НУ-НС і Блоку Литвина через неконструктивну позицію блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

Про це він заявив сьогодні в інтерв"ю журналістам.

"Я, наприклад, особисто побачивши сьогодні, яку поведінку обрала фракція НУ-НС, не бачу ніяких підстав і можливостей для створення такої коаліції", - сказав Портнов.

За його словами, сьогодні під час Погоджувальної ради лідер фракції НУ-НС В"ячеслав Кириленко зайняв неконструктивну позицію.

За інформацією Портнова, фракція НУ-НС не надавала Кириленку повноважень на формування того порядку денного, який він пропонував на Погоджувальній раді.

"Тому така деструктивна поведінка, на наш погляд, спрямована на одне – затягування переговорчого процесу до наступної п"ятниці, а в п"ятницю – на очікування президентського указу про дострокове припинення повноважень парламенту", - сказав депутат, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Портнов не бачить підстав для створення коаліції з НУ-НС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі