пʼятниця, 16 січня 2015 11:40

Порошенко згадав про "кіборгів" і заявив про перегрупування військ в "найгарячіших" точках

Порошенко згадав про "кіборгів" і заявив про перегрупування військ в "найгарячіших" точках
Фото: www.pravda.com.ua

Президент України Петро Порошенко підкреслює, що українські військові "зробили неможливе" для захисту Донецького аеропорту, і заявляє про перегрупування і введення додаткових підрозділів в зоні антитерористичної операції.

"Високопрофесійні відважні дії українських "кіборгів" у Донецькому аеропорту, дуже добре організоване керівництво військами, своєчасне введення резервів дозволили вчора здійснити неможливе. Це все робиться для того, щоб ми чітко продемонстрували, що перемир'я - це не слабкість України, це - сила. І той, хто спробує цинічно і підступно порушити його, заплатить за це життям", - сказав президент на зустрічі з керівниками парламентських фракцій, повідомляє його прес-служба.

За словами глави держави, зараз відбувається перегрупування військ і вводяться додаткові підрозділи, які пройшли бойове злагодження для відновлення боєздатності на найнебезпечніших точках. Порошенко також зазначив, що за останні 4 місяці українська армія була значно посилена.

Крім того, президент подякував керівникам фракцій, які підтримали указ про мобілізацію. "Ця мобілізація дозволить посилити наші Збройні сили. Одночасно з нею пов'язана ротація наших військовослужбовців, які перебувають на фронті. Це потрібно для того, щоб вони мали можливість побувати вдома, відновити боєздатність", - зазначив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко згадав про "кіборгів" і заявив про перегрупування військ в "найгарячіших" точках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі