четвер, 11 жовтня 2018 15:00

Порошенко заступився за Муженка

Порошенко заступився за Муженка
Порошенко не виключив, що через пожежу на артскладах будуть звільнення. Фото: president.gov.ua

Президент Петро Порошенко вважає, що звільнення військового керівництва не убезпечить від диверсій на військових складах.

Про це він сказав під час зустрічі з військовослужбовцями у Хмельницькій області, говорячи про пожежу на військовому арсеналі поблизу Ічні.

"Маю привести приклад: у центрі Європи - Великій Британії - відбулася хімічна атака отруйною речовиною "Новачок". Вона викликала загибель та інвалідність багатьох людей. Що ми побачили у суспільстві Британії? Вимоги звільнити керівництво розвідки, спецслужб, армії чи уряду? Навпаки - країна об'єдналася, вирахували російських терористів. Продемонстрували це всьому світові. Запровадили санкції проти Російської Федерації", - наголосив Порошенко.

Він підкреслив, що ця диверсія повинна "навчити нас рішучим діям".

"Розраховую на швидку реакцію правоохоронних органів, не виключаю певних кадрових висновків. На жаль, лише ними проблему не вирішиш. Тут потрібні системні рішення", - сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полторак готовий відповідати, але закликає брати приклад із Британії

9 жовтня приблизно о 3:30 на військових складах поблизу 6 арсеналу ЗСУ біля Ічні на Чернігівщині почалися вибухи. На місці працюють спеціалісти, до ліквідації пожежі залучили танки. Із прилеглих районів евакуювали жителів. Основною версією вибухів розглядають диверсію з боку Росії.

Разом із тим окремі політики звинуватили у повторенні трагедій на артскладах керівника Генштабу Віктора Муженка. Його разом із міністром оборони викликали у парламент.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко заступився за Муженка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі