середа, 30 грудня 2015 20:33

Порошенко закликав відправити миротворців ЄС на Донбас

Порошенко закликав відправити миротворців ЄС на Донбас

У середу, 30 листопада, президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови в "нормандському форматі" закликав створити на Донбасі миротворчу місію Євросоюзу.

Про це повідомила в Facebok представник України в гуманітарній підгрупі, народний депутат фракції "Блок Петра Порошенко" Ірина Геращенко.

"Під час телефонної розмови у "нормандському форматі" президент закликав створити на Донбасі миротворчу місію ЄС. В контексті європейської безпеки та непевної ситуації на Донбасі така ініціатива стає все більш актуальною. Тим більше, що бойовики не дають нормально працювати СММ ОБСЄ, обстрілюють спостерігачів і не допускають їх на всю окуповану територію", - написала Геращенко.

Читайте також: Порошенко і Меркель скоординували позиції перед переговорами в "нормандському форматі"

Вона також зазначила, що ще однією важливою темою телефонних переговорів стало звільнення всіх заручників - тих, кого утримують на окупованій території, і тих, кого тримають у Москві.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко закликав відправити миротворців ЄС на Донбас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі