пʼятниця, 22 лютого 2008 19:33

Порошенко з глибоким жалем спостерігав за виходом партійців з НСНУ

Вихід політиків із партії "Народний Союз Наша Україна" є проявом внутріпартійної кризи.

Таку думку висловив член партії НСНУ Петро Порошенко, відповідаючи на питання журналістів.

"На сьогодні я спостерігаю це з глибоким жалем і вважаю, що це (вихід партійців) є виходом назовні тих конфліктних і кризових явищ, які існують всередині партії", - сказав П.Порошенко.

Разом з тим П.Порошенко додав, що він "глибоко переконаний, що перед публічним обговоренням їх слід було обговорити всередині партії, не виносячи назовні".

"Я думаю, що це має привести до виконання тих зобов"язань, які "Наша Україна - Народна самооборона" брала на себе перед виборами щодо створення єдиної партії. Ті кризові явища, які сьогодні існують, вони існують у зв"язку з тим, що ці зобов"язання не виконуються", - вважає П.Порошенко.

При цьому він сказав, що йому нічого не відомо про створення нової партії главою Секретаріату Президента Віктором Балогою. Разом з тим П.Порошенко зазначив, що "я як голова ради Нацбанку дещо дистанціювався від активної участі в політичному житті країни. Це стосується всіх політичних сил", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко з глибоким жалем спостерігав за виходом партійців з НСНУ ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі