четвер, 26 лютого 2009 16:47

Порошенко висунув Тимошенко свої вимоги

Порошенко висунув Тимошенко свої вимоги
Голова ради Нацбанку Петро Порошенко поки що не бачить можливості для своєї роботи в Кабінеті міністрів.

Про це він заявив в інтерв"ю журналістам у четвер у Києві.

"Перш, ніж прийняти рішення про входження до складу уряду, я повинен бачити команду, я повинен бачити - на що ця команда спирається в парламенті, і рішення буду приймати тільки після цього", - сказав Порошенко.

Разом з тим він зазначив, що на сьогоднішній день є "досить вдалий приклад, коли вже починається діалог між урядом, Національним банком, відновився діалог з парламентом, і завтра ми будемо мати зустріч ключових політичних гравців і президента".

У БЮТ кажуть, що Тимошенко готова запропонувати Порошенку місце нинішнього віце-прем"єра Івана Васюника. Увести Порошенка до складу Кабміну передбачається в рамках запланованої ротації членів уряду, призначених за квотою фракції "Наша Україна - Народна самооборона".

Однак Порошенко заявив, що не претендує на посади в уряді. Водночас він розповів, що без його відома він був висунутий на низку посад в уряді. "Мене запропонували на кілька посад. Але я не мав (із цього приводу) розмови із прем"єром", - сказав голова ради НБУ на початку лютого.

Порошенко не уточнив, чи прийме пропозицію зайняти яку-небудь із посад у разі її надходження.


За матеріалами: ІнтерфаксGazeta.ua.
Зараз ви читаєте новину «Порошенко висунув Тимошенко свої вимоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі