четвер, 28 лютого 2019 18:56

Порошенко відзначився дивною поведінкою

Порошенко відзначився дивною поведінкою
В Адміністрації президента України інцидент з шапкою, зірваною з голови дівчини, назвали випадковістю

Президент України Петро Порошенко, відзначився дивною поведінкою під час зустрічі із жителями Запоріжжя, 27 лютого. Він несподівано стягнув шапку з голови дівчини.
Відео інциденту користувачі обговорюють у соцмережах.

Порошенко перебував у місті з робочим візитом і надвечір зустрівся з мешканцями. Дивний випадок сталося після того, як у натовпі викрикнули питання, схоже на "Чому ви переслідуєте Анатолія Шарія?".

Однак, через погану якість відео не можна точно зрозуміти, чи дійсно рука, яка зірвала шапку, належала главі держави, оскільки впритул з ним йшов охоронець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не шапками єдиними: депутат поплатився мандатом за крадіжку сендвіча

В Адміністрації президента України інцидент з шапкою, зірваною з голови дівчини, назвали випадковістю.

Також у Мережі розмістили відео як Петро Порошенко начебто ущипнув за ніс чоловіка в натовпі. Оскільки ролик виклали без звуку, не чути що саме говорив президенту чоловік.

Колишній журналіст Анатолій Шарій виїхав з України 2012 року, є відомим проросійським блогером, якого СБУ підозрює у співпраці з російськими спецслужбами. У вересні 2017 року СБУ оголосила офіційне попередження помічниці Шарія за антиукраїнську діяльність.

У січні 2019 року Шарій у Facebook заявляв, що готовий заплатити 15 тис. грн тому, хто публічно запитає у Порошенка про переслідування журналістів.

Кандидат в президенти України Ігор Шевченко похвалився у Facebook тим, що на економічному форумі у Швейцарії взяв чотири безкоштовні шапки замість одної. Традиційні в'язані сині шапки на Давосі можна безкоштовно взяти зі спеціальних контейнерів.Там же екс-міністр поскаржився, що під час "шапкової операції" його зупинив охоронець та порадив забиратися геть. Проте Шевченка це не зупинило.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко відзначився дивною поведінкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі