четвер, 10 березня 2016 01:25

Порошенко та Ердоган розкритикували дії Росії у Сирії

Порошенко та  Ердоган розкритикували дії  Росії у Сирії
Фото: прес-служба президента

Президент України Петро Порошенко та глава Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган розкритикували дії російської армії в Сирії, передає Інтерфакс-Україна.

"Під час наших переговорів ми рішуче засудили незаконні дії РФ в Сирії, зокрема бомбардування, наслідками яких є численні жертви серед мирного населення, посилення гуманітарної кризи, збільшення кількості біженців", - заявив Порошенко.

У свою чергу президент Туреччини зазначив, що переговори з російською владою важко вести, так як існують сумніви в чесності російських політиків.

"Коли ми з ними розмовляємо і задаємо питання, отримуємо дещо інші відповіді. Ви знаєте, коли політика не базується на чесності, з такими людьми розмовляти дуже не просто", - заявив Ердоган.

Раніше президент Туреччини заявив, що Україна і Туреччина повинні завершити в 2016 році переговори щодо створення зони вільної торгівлі між двома державами.

Нагадаємо, президент України Петра Порошенка 9-10 березня перебуває з офіційним візитом у Туреччині.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко та Ердоган розкритикували дії Росії у Сирії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі