середа, 09 квітня 2014 15:26

Порошенко просить Тимошенко знятися заради народу

Порошенко просить Тимошенко знятися заради народу

Петро Порошенко сподівається, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко відмовиться від участі в президентських виборах.

Про це заявив керівник Центрального виборчого штабу Порошенка Віталій Ковальчук.

"Юлія Тимошенко повинна зняти свою кандидатуру на користь об'єднання українського народу. Безумовно, якщо вона погодиться взагалі розглядати таку позицію, то між нею і Петром Порошенко відбудуться певні переговори з цього приводу", - сказав Ковальчук.

"Юлія Тимошенко повинна продемонструвати свою відповідальність перед українським народом, і дійсно - надати можливість перемогти вже в першому турі Петру Порошенку як кандидату, який має найбільші шанси на перемогу у виборчій кампанії вже в першому турі", - додав він.

Керівник міжнародного департаменту Центрального виборчого штабу Валерій Чалий підкреслив, що "питання проведення президентських виборів в Україні є питанням № 1 з точки зору безпеки країни".

"Якби ці вибори пройшли в один тур, а у нас є така надія і можливості, це поставило б жирну крапку на всі наміри піднімати питання про легітимність влади в Україні, і це було б рішення, яке б допомогло забезпечити безпеку України і перехід до конкретних реформ", - підкреслив він.

Позачергові вибори президента України пройдуть 25 травня. Зареєстровані 23 кандидата в президенти.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко просить Тимошенко знятися заради народу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі