неділя, 14 квітня 2019 14:38

Порошенко пояснив свої борди з Путіним

Порошенко пояснив свої борди з Путіним
Після першого туру виборів президента України з'явилися борди з Путітним. Фото: УНІАН

Президент України Петро Порошенко пояснив свої білборди з президентом РФ Володимиром Путіним тим, що той хоче зміни глави держави в країні. Про це Порошенко заявив журналістам на стадіоні "Олімпійський".

"Я не ховаюся від будь-яких кроків. В тому числі і про борди з Путіним. Я аж ніяк не кажу, не казав і не буду казати про знак рівності між Путіним і Зеленським. Це не так.

Я лише хочу нагадати слова Путіна. Що для нього будь-який президент України, крім Порошенка, це є його мрія", - сказав президент.

"Путін зараз навмисно підвісив питання звільнення наших заручників, військових. Чого він чекає - однієї речі. Виборів. Прагне, щоб змінився Порошенко", - продовжив він.

"І ці борди стверджують лише про одне. Ми не дамо пану Путіну шансів на його успіх. Все. Не більше і не менше", - заявив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко буде кожен день запрошувати Зеленського на дебати

Раніше у виборчому штабі Петра Порошенка заявляли, що борди із зображенням Путіна є офіційним рекламним продуктом, сплаченим із виборчого фонду кандидата в президенти.
Зараз ви читаєте новину «Порошенко пояснив свої борди з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі