понеділок, 08 вересня 2014 20:23

Порошенко пообіцяв покарати командирів сил АТО за втрати під Іловайськом

Порошенко пообіцяв покарати командирів сил АТО за втрати під Іловайськом
Фото: vz.ua

Причини втрат серед військових будуть ретельно вивчені та проаналізовані. Про це заявив президент України Петро Порошенко під час спілкування з військовослужбовцями у Маріуполі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Він констатував, що останнім часом Україна зазнала прямої агресії, в результаті якої українські військові зазнали важких втрат під Іловайськом: "Причини важких втрат будуть ретельно вивчені та проаналізовані для того, щоб вони не повторилися у майбутньому".

За словами Порошенка, розслідуванням факту оточення та загибелі військових в районі Іловайську та інших точках здійснює військова прокуратура.

"Слідчі вивчають як планувались та проводились ці операції. Призначено військово-тактичну експертизу, що дасть відповідь стосовно правомірності прийняття рішень командним складом сил АТО та ступеню їхньої відповідальності. Винні не уникнуть покарання", - наголосив президент, запевнивши у відповідних кадрових висновках за результатами розслідування.

Разом з тим Порошенко зазначив, що рішення будуть виваженими і він, як Головнокомандувач Збройних Сил, не допустить показової розправи над командирами.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко пообіцяв покарати командирів сил АТО за втрати під Іловайськом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі