субота, 24 липня 2021 09:00

Порошенко похвалилася кабачком, Притула катався на яхті, Федоров поїхав у Туреччину – відпустки політиків у фото
23

Марина Порошенко цього тижня похизувалася власним городом
Фото: Марина Порошенко
Група нардепів від "Голосу" та "Слуг народу" поїхали до США навчатися у програмі Конгресу "Open world"
У відпустку поїхав і міністр цифрової трансформації Михайло Федоров
Ольга Стефанишина з двома дочками і чоловіком у понеділок поїхала до Грузії
Михайло Федоров у Туреччину взяв дружину Анастасія та дочку Марію

Дружина Петра Порошенка, депутатка Київради Марина Порошенко показала, як вирощує кабачки та помідори на городі. Волонтер та шоумен Сергій Притула відпочивав із сім'єю на морі. Повіз родину у відпустку і міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Хто з політиків відвідував весілля, літав у США навчатися та святкував день народження – у матеріалі Gazeta.ua.

П'ятий президент, нардеп Петро Порошенко на початку тижня похвалився, що із дружиною, депутаткою Київради, Мариною прийшов на весілля. Друзі вирішили привітати молодят і запросили Порошенків, ті прийшли.

Марина Порошенко цього тижня похизувалася власним городом перед нардепками "Європейської солідарності" Іриною Геращенко, Іванною Климпуш-Цинцадзе, Вікторією Сюмар. Порошенко подарувала депутаткам кабачки, які виростила. Показала ще зелені помідори на грядках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Фінансуватимуть друзів та родичів": чому Банкова втручається у роботу Держкіно

Ірина Геращенко на тижні поділилася, як відпочиває на депутатських канікулах. У полі каталася на велосипеді, гуляла серед соняхів на тлі дощових хмар.

Мер Києві Віталій Кличко на тижні святкував 50-річчя. Виклав відео, як катається на велосипеді, без футболки підтягується на турніку, підіймається у гори, стрибає з парашутом. Підтягнувся на поперечині очільник столиці 50 разів.

Група нардепів від "Голосу" та "Слуг народу" поїхали до США навчатися у програмі Конгресу "Open world". "Слуги" Роман Грищук, Марина Бардіна, Ганна Пуртова, нардепи від "Голосу" Роман Лозинський, Наталія Піпа, Галина Васильченко з понеділка вирушили до Вашингтону. Там позували перед капітолієм з українським прапором.

Показали зустрічі з американськими політиками – дипломатом Вільямом Тейлором, конгресменами Марком Такано та Дугласом Ламборном, послом Джоном Гербстом, заступником Держсекретаря Йорґаном Ендрюзом. З лідеркою демократів у Конгресі США Марсі Каптур зустрілися в кафе Dunkin' Donuts за напоями та десертами. А Ганна Пуртова виклала фото, як снідала у США – американським омлетом із соусом. У США пробудуть 10 днів.

Депутатка від "Голосу" Ольга Стефанишина з двома дочками і чоловіком у понеділок поїхала до Грузії. Сфотографувала, як собака не хотів її пускати – ліг у валізу під час зборів. А в самому Тбілісі похизувалася, як плаває у басейні, їсть хінкалі, п'є каву та гуляє зі своєю дочкою на оглядовому майданчику серед гір. Також депутатка похвалилася, як оглядає місто у яскравій рожевій сукні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нові райони – спільні проблеми для Криму і Чернігівщини. Експерт оцінив результати річного поділу країни

Волонтер та шоумен Сергій Притула із сім'єю теж поїхав у відпустку. Показав, як обіймає дочку на яхті у морі. Із дитиною чоловік також грався на пляжі.

У відпустку поїхав і міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. У Туреччину взяв дружину Анастасія та дочку Марію. Там фотографувалися біля моря.

Голова партії "Голос" Кіра Рудик на першому тижні канікул парламенту двічі побувала на весіллях. Позувала поруч із нареченими у синій та золотій сукнях. Показала також, як із дружками готуються до весілля.

На весілля цього тижня потрапила і "слуга" Марія Мезенцева. Похвалилася світло-зеленою сукнею у арці з білими квітами у ЗАГСі №1 у Києві. У вечірі четверга з міністром економіки Олексієм Любченком та міністром екології Романом Абрамовським вітали посла Алекса Ленартса з Національним днем Бельгії. Підіймали келихи з шампанським у КВЦ "Парковий" у столиці.

16 липня був останній день п'ятої сесії парламенту. Після цього за графіком депутати мають піти на канікули. Нова сесія почнеться 7 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко похвалилася кабачком, Притула катався на яхті, Федоров поїхав у Туреччину – відпустки політиків у фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі