пʼятниця, 31 березня 2017 12:05

Порошенко підняв грошові виплати бійцям АТО

Порошенко підняв грошові виплати бійцям АТО
Бійці на передовій будуть отримувати додатково 7,5 тис. грн. Фото: Кореспондент.net

Військовослужбовцям, які виконують бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції, збільшують розмір грошової винагороди.

Про це сказав президент Петро Порошенко на зустрічі з військовими.

"Після консультацій з міністром оборони, начальником Генерального штабу я прийняв рішення і доручив із 1 квітня підвищити розмір додаткової грошової винагороди за виконання завдань у зоні антитерористичної операції.

Для осіб, які виконують бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення, збільшуємо на півтори тисячі гривень. Загалом додаткове до основного грошове забезпечення становитиме 7500 гривень. Для тих, хто виконує завдання в другій лінії оборони, збільшуємо на 1100 гривень. Загальний обсяг доплати становить 3500 гривень", - повідомив Порошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна буде тривала - президент

У січні до 6 тис. грн збільшили додаткові виплати бійцям, які тримають оборону безпосередньо на лінії зіткнення. До 2,5 тис. грн підняли виплати військовослужбовцям, які служать в інших місцях.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко підняв грошові виплати бійцям АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі